Login

Meet NRI Singles

3 Month Free Trial

For a limited time we are offering all new members a 3 month free trial.
Just add a photo and we will give you access to a Platinum membership!

ya2 lebih bai jangan baca.

Daniel
Standard Member
Verified
Last active: 1 week ago

49 Darwin, Northern Territory, Australia

Male / Single / ID: 1531597

Seeking Female For: Penpal, Friendship, Romance / Dating, Marriage

Last active: 1 week ago

Overview

Daniel

He's Looking For

Education:

High School
Any

Have children:

No
No

Drink:

Occasionally drink
Don't drink, Do drink, Occasionally drink

Smoke:

Occasionally smoke
Don't smoke, Do smoke, Occasionally smoke

Religion:

Other
Any

Occupation:

Artistic / Creative / Performance
Any

Member Overview

pria.____anjing logam.___kepiting di ambang singa.__burung hantu. 男人。___金屬狗。_____ 獅子座尖上的螃蟹。_______貓頭鷹。 男人。__ 金属狗。______ 狮子座尖上的螃蟹。______猫头鹰。 man. __ metal dog. _____ cancer on cusp leo. _______ owl. __^^^^^^^^ tidak masuk akal, atau: itu bisa dimengerti ^^^^^^^^^__ berpikir terbuka dan te...
pria.____anjing logam.___kepiting di ambang singa.__burung hantu. 男人。___金屬狗。_____ 獅子座尖上的螃蟹。_______貓頭鷹。 男人。__ 金属狗。______ 狮子座尖上的螃蟹。______猫头鹰。 man. __ metal dog. _____ cancer on cusp leo. _______ owl. __^^^^^^^^ tidak masuk akal, atau: itu bisa dimengerti ^^^^^^^^^__ berpikir terbuka dan teliti: berpikiran lain. ..tidak menganggap yang berikut sebagai 'milikku'; ikhtisar anggota, ulasan anggota, ... sedikit informasi tentang aku ..., dll, 'terserah'... apakah ini sebenarnya situs web kencan nyata (atau 'apa pun lain') ? apa sebenarnya ini ... tujuan? siapa? berorientasi ke indo atau aussie? tujuan: situs web yg telah dibuat oleh aussie untuk mereka: laki yg jelek sendiri 'memhubung' dengan gadis indo. dan ini: mengapa setiap kali seseorang memasukkan istilah 'menikah' sebagai teks ke dalam profil mereka, maka secara otomatis diterjemahkan ke dalam bahasa inggris sebagai: 'menikah; mereka adalah orang-orang frustrasi' = 'married they are people frustrated' ??? ? !!!!! "Well... basically; I am gonna say that that... Wud B FukkkdUpp!" Munkin itu: Gila. Waaaa-Haaaa-haaaa-wiiiiisssssss!!! :( esoterisme... Untuk Contoh: Anda (pluralitas: Mereka): Kamu; Siapa yang 'Akan Suka' untuk 'menari' atau adalah 'menari' (sebagai proses, prosedur, pra-pekerjaan, pekerjaan, sibuk dengan ...) ... Menjadi: Meningkatkan Konsumsi Konsumen. Dengan demikian, Memuaskan konsep yang pasti direferensikan oleh istilah jinak seperti: "Menarikan untuk Mendukung Konsumsi Konsumen (ert: Guling)" (...dalam bahasa inggris: "Danced Bolster Consumer's Consumption".) Secara kiasan: Memanipulasi secara suportif dan aktif, di mana terlibat dengan dan di dalam; kemampuan konsumen untuk mengkonsumsi. Proaktif dengan Konsumerisme. Anda mungkin memang hanya menunjukkan bahwa 'pendidikan' atau pengetahuan Anda miliki; 'Berakhir' dengan, atau 'terbatas pada' ... hanya itu dari: 'SMA'. Tapi, saya tahu ini: Setidaknya di: Tingkat Magister, (jika tidak: Tingkat Doktor). ...dan Topik-Topik Lainnya lainnya yang sangat mungkin, secara luas terkait dengannya. ...Siapa akan guling siapa. terjadikan babi guling? esoterisme, tertutup. Aku tidak akan berjalan dengan ringan, di ujung jari kakiku, dengan hati-hati, atau menggeser kakiku perlahan, di sekitar rumah berlantai kayu; di Tengah Malam; Tentu Tidak. dan tentu saja tidak di Dalam Sini. Kecuali "Kamu" benar-benar tidur dan "Kamu" tidak ingin dibangunkan; Saya akan lakukan sesukaku. sya mencari: spesifik. romance. esoterisme. (dan kriteria "lainnya" tertentu; karena "Anda Berada" Tidur.) atau: Saya tidak yakin. ... mungkin pergi dan mencari gua di gunung di suatu tempat. kira2 di kalimantan... kalo begitu... lebih bai jangan lupa bawa djakarta... "global climate changing"... bawa es dan santan dan listrik... ayo naik! i am a clown or a doc. don't sell me ur imperfection. i'm no buyer. seperti ini. berikan. menerima. seperti itu. wot r u? :0 danke x :) tunggal. spesifik. romance. esoterisme. rentang usia yang kompatibel. My Partners are All Ladies of ages up to 24 years of age. They are Extremely Attractive Feminine Ladies. They are Single, Unmarried, Never Married, Not Yet Married, No Offspring, No Children. Not in Any Relationship. Figure Body Shape Measurements: Busts Cups Sizes: D, or DD, or DDD. Busts: 37 inches and over. (94cm and over). Waists: 23 inches or lesser. (59cm or lesser). Hips: 36 inches. (92cm).
more

Seeking

yes; (1); i certainly do do a: 'seeking', but... yeah..; it is typically only when I am actively running the 'search' operation. iya nih; (1); saya tentu saja melakukan: 'mencari', tapi ... ya ..; biasanya hanya ketika saya secara aktif menjalankan operasi 'pencarian'. yes; (2); when I do do...
yes; (1); i certainly do do a: 'seeking', but... yeah..; it is typically only when I am actively running the 'search' operation. iya nih; (1); saya tentu saja melakukan: 'mencari', tapi ... ya ..; biasanya hanya ketika saya secara aktif menjalankan operasi 'pencarian'. yes; (2); when I do do a 'search' operation, it is done with my 'criterium'. i have a tendency to mix-up and shuffle and play around with the 'criterium', so the input parameters most certainly do change, because I am changing them! So i can see those results. The results can actually vary quite widely and dramatically.... Yipppeee!!!! :D iya nih; (2); ketika saya melakukan operasi 'pencarian', itu dilakukan dengan 'kriteria' saya. Saya memiliki kecenderungan untuk mencampur-aduk dan mengocok serta bermain-main dengan 'kriteria', sehingga parameter input pasti berubah, karena saya mengubahnya! Jadi saya bisa melihat hasilnya. Hasilnya sebenarnya bisa sangat bervariasi dan sangat dramatis .... Yipppeee !!!! : D yes; (3) and... by the way.... Thanx for asking whether i am seeking or not. :) iya nih; (3) dan ... Ngomong-ngomong .... Thanx untuk bertanya apakah saya mencari atau tidak. :) yes; (4) the results are actually quite spectacular. Thanx. ..."Oh Wow!!! ssssSSexxxyyyy!!!!" 8D iya nih; (4) hasilnya sebenarnya cukup spektakuler. terima kasih. Jangan Bilang kepad saya bahwa Kamu Tidak Mengerti: -- "Oh Wow!!!" -- dan -- "Seksi" - 8| yes; (5) now u can go peacefully... and do your own things. iya nih; (5) sekarang..., Anda bisa pergi dengan damai ... mungkin: kawin2 dengan orang lain, atau ke bioskop dan nonton filem yang baru atau filem yang tua, atau belih bensin, atau belih bawang yang merah atau yangputih, ...apa lagi, ...ngk tahu ?   tunggal. spesifik. romance. esoterisme. rentang usia yang kompatibel. ...and at least couple of whole days out at Taman Mini!!   :) I am funny. peace. My Partners are All Ladies of ages up to 24 years of age. They are Extremely Attractive Feminine Ladies. They are Single, Unmarried, Never Married, Not Yet Married, No Offspring, No Children. Not in Any Relationship. Figure Body Shape Measurements: Busts Cups Sizes: D, or DD, or DDD. Busts: 37 inches and over. (94cm and over). Waists: 23 inches or lesser. (59cm or lesser). Hips: 36 inches. (92cm).
more

More About Me

Daniel

He's Looking For

Basic

Gender:
Verified
Male
Female
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
Verified
49
No Answer - 24
Lives in:
Verified
Darwin, Northern Territory, Australia
Any
Relocate:
Not willing to relocate
Willing to relocate to another country, Willing to relocate within my country, Not willing to relocate, Not sure about relocating

Appearance

Hair color:
Grey / White
Prefer not to say, Other, Light Brown, Brown, Black, Red, Blonde, Grey / White, Bald / Shaved, Changes frequently
Eye color:
Black
Other, Blue, Grey, Brown, Black, Green, Hazel
Height:
5'4" (163 cm)
No Answer - 5'4" (163 cm)
Weight:
66 kg (145 lb)
No Answer - 57 kg (125 lb)
Body style:
Athletic
Petite, Slim, Average, Athletic, Few Extra Pounds, Full Figured, Large and Lovely
Ethnicity:
Asian
Other, Arab (Middle Eastern), Asian, Caucasian (White), Hispanic / Latino, Indian, Pacific Islander, Mixed
Complexion:
Wheatish
Any
Appearance:
Very attractive
Very attractive, Attractive

Lifestyle

Drink:
Occasionally drink
Don't drink, Do drink, Occasionally drink
Smoke:
Occasionally smoke
Don't smoke, Do smoke, Occasionally smoke
Eating habits:
Non Vegeterian
Any
Marital Status:
Single
Single
Have children:
No
No
Number of children:
N/A
0
Want (more) children:
No
Any
Occupation:
Artistic / Creative / Performance
Any
Income:
Prefer not to say
Any
Residency status:
Citizen
Any

Background / Cultural Values

Nationality:
Australia
Any
Education:
High School
Any
Languages spoken:
Other,English,Chinese (Mandarin)
Other, English, French, Malayalam, Azerbaijani, Belorussian, Bulgarian, Burmese, Cebuano, Chinese (Cantonese), Chinese (Mandarin), Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, Georgian, German, Greek, Hungarian, Iilocano, Italian, Japanese, Kazakh, Khmer, Kirgiz, Korean, Kyrgiz, Laotian, Latvian, Lithuanian, Maltese, Mongolian, Norwegian, Polish, Portuguese, Quechua, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovene, Spanish, Swedish, Tagalog, Thai, Tibetan, Turkmen, Ukrainian, Uzbek, Vietnamese, Berber
Mother tongue:
English
Any
Religion:
Other
Any
Caste:
No Answer
Any
Religious values:
Not Religious
Any
Cultural values:
Mainly Western
Any
Family values:
Moderate
Any
Family status:
Middle Class
Any
Family type:
Nuclear Family
Any
Fathers occupation:
Retired
Any
Mothers occupation:
Retired
Any
Number of brothers:
2
Any
Number of sisters:
1
Any
Number of brothers married:
2
Any
Number of sisters married:
0
Any
Nakshatram:
Don't Know
Any
Manglik:
Don't Know
Any

Hobbies & Interests

Entertainment:

Other, Antiques, Art / Painting, Astrology, Bars / Pubs / Nightclubs, Beach / Parks, Board / Card Games, Camping / Nature, Cars / Mechanics, Casino / Gambling, Collecting, Computers / Internet, Comedy Clubs, Concerts / Live Music, Cooking / Food and Wine, Crafts, Dancing, Dining Out, Dinner Parties, Education, Fashion Events, Family, Gardening / Landscaping, Home Improvement, Karaoke / Sing-along, Library, Music (Listening), Music (Playing), Meditation, Motorcycles, Movies / Cinema, Museums / Galleries, Pets, Philosophy / Spirituality, Photography, Reading, Science and Technology, Shopping, Theatre, Traveling, TV: Educational / News, TV: Entertainment, Volunteering, Wine Tasting, Writing

Food:

Other, American, French, Middle Eastern, Barbecue, German, Seafood, Cajun / Southern, Greek, Soul Food, California-Fusion, Indian, South American, Caribbean/Cuban, Italian, Chinese / Dim Sum, Japanese / Sushi, Continental, Jewish / Kosher, Thai, Deli, Korean, Vegetarian / Organic, Eastern European, Mediterranean, Mexican, Vietnamese

Music:

Other, Alternative, Classical / Opera, Country / Folk, Dance / Techno, Jazz / Blues, Metal, New Age, Pop, Rap, Reggae, Religious, R'n'B / Hip Hop, Rock, Soft Rock, World

Sport:

Other, Aerobics, Athletics, Biking, Bowling, BMX / Mountain Biking, Canoe / Kayak, Cricket, Cycling, Diving, Extreme Sports, Figure Skating, Gymnastics, Hang Gliding / Paragliding, Horse Riding, In-line Skating, Martial Arts, Pool / Billards, Rowing, Skateboarding, Skiing / Snowboarding, Surfing, Swimming, Table Tennis, Tennis / Badminton, Volleyball, Walking, Windsurfing / Kite Boarding, Wrestling, Yoga / Pilates

More About Me

Favorite Movie:

saya pasti memiliki film yang favorit.

ini: 'star wars: empire strikes back', atau, 'back to the future'.

Favorite Book:

saya pasti memiliki buku yang favorit.

ini: 'charlie and the chocolate factory', atau, 'ayla; clan of the cave bear'.

Favorite Food:

Favorite Food: Apa?

Makanan seperti apa ... sperti apa yang disukai "Aku"?

Oh-oh ... itu bisa apa saja .... ...pastikan itu ... (oh ... kamu tahu ...)

Bahan aktifnya adalah:

CINTA.

(dan itu hanya sedih)

---------------------------------------------------------------------

Atau Coba: Coba ini untuk ukuran ...: "Sangat lezat! ... dan Harus Sangat Mudah Untuk Makan!" 100% Sedap, 100% Bagus! dan 100% Untuk Menyikat Gigi!

Jika itu juga dengan cara apa pun: Bergizi, maka saya rasa itu; Pasti Harus: + BONUS +! Yaaaayyyy !!! : D

!!Seribu!! !!Persen!!

Ting! Ting! Ting!

Bisa mendapatkan: Total 100 poin jika mengandung sesuatu dari: dari tanaman asli ... (33 poin), dan beberapa bagian hewan ... (33 poin), dan (33 poin) untuk: Saus Sangat Istimewa!

Wow!!! "Senang... senang... senang..."

(...Maaf... Sebenarnya saya tidak tahu: siapa memberikan poin. )

; P

... ... mungkin satu hidangan di kisaran $ 80 AUD hingga $ 120 AUD, Akan sangat welcome...

Tapi kemudian ... Aku hanya tidak tahu ... Saya sudah makan beberapa makanan yang sangat buruk, ... muntah cenderung ... ... cukup menyebalkan ....

... Terutama jika Anda punya HARGA ITU !! :-|

... dan saya tidak tahu di mana 1 poin sebenarnya hilang!

oke.... bahasa inggris...

What sort of food do you like?_________________________________ IT IS THAI FOOD ___________________________ THAI is the type of FOOD that comes out as being on top of My pile...

My Rating is: 14 out of 10.

7 Stars out of maximum of 5!!

:D

and others foods, of these sorts:

thai special fried rice (**** and chicken together), thai crispy **** belly with chilli basil, chinese special fried rice, indonesian fried rice, chinese combination chow mein aka chopsuey, **** guling (bali), chinese bbq **** in hoisin sauce, singaporean laksa, singaporean noodles, indonesian bahmi noodles, rendang, daging belado, soto ayam (chicken soup/broth), indonesian indo mie goreng (packeted, and quick and simple), sate (not satays, not sartees, but sate, yes.); sate kambing (goat), sate ayam (chicken), sate daging sapi (cow meat; beef), sate **** manado (****), bakso (fish/meatball soup/broth), chinese bakchoi/pak choi in oyster sauce, japanese chicken teriaki (japanese soy sauce), chicken karage, tonkatsu, miso soup, edamame, western allies: world war two styled tinned corned beef (hamper) with steamed white rice (simple food and delicious), chinese lup-chong **** sausage with white rice (simple and delicious), portuguese smoked roasted chicken (always delicious), western roast chicken with seasoned bread crumbs as a stuffing, hainan steamed chicken, chinese steamed dim sims, chinese deep fried dim sims, chicken dim sims, prawn flavoured crackers (kroepoek, krupuk), **** steam buns, filipino **** adobo, pangsit, indonesian sundried salty fish (sun 'cooked'), deep fried salty and vinegared fish, aussie fish n chips (fish is battered 'snapper', not breadcrumbed), northern italian/austrian ossabuco (beef), beef stroganoff, braised beef, slow cooked chuck steak (beef), aussie scotch fillet flamed grilled steak (beef) and mango flavoured mashed potato and buttered beans and carrots (or also with sweet potato when possible), thai beef salads, many western salads with vinegaretted dressings, julianned chinese wombok with vinegar/sugar and peanut-oil dressing, italian lasagne (of beef and/or ****), pasta carbonara (with cream and ****/****), greek salads with pitted olives and fetta (goats cheese), northern australian 'locastro' branded ice cream (very creamy and delicate), chocolate (most sorts of), strawberries, rose syrup (strup), lychee, rambutan, durian, jackfruit (the darker yellow and richer variety), sour-sop, custard apple, nangka belanda (ya semua-nya), paw-paw (papaya) (the red orange variety), pineapple, es strup, es kacang, cendol, agar-agar, indonesian rujak, indonesian kue-kue, biskuit, kacang hijau dan suntan, jambu, langsap, kedongdong, kenari, bawang merah goreng, kacang goreng, asam jawa, pisang goreng dengan gula merah, coffees and liquers, johnny walker, port, raisins and sultanas, grapes (anggur)... ... ya... apa lagi? (yeah...? what else?) ...and ...are you now very hungry?

:D yum yum yum!!

...ehhhhh..... Tunggu dulu ya?... ...Nanti saya kembali... "HARUS Pergi ke DAPUR....... Karena PERUT KOSONG!!" ...Hayyyy-yah! MAMMA???!!!!

Mum... ada apa buat beta makang skarang? ...beta lapar sampai bis mati... lalu ada ke seng? =============================================

Hei! ... Ya Pelayan Cantik... ah-ya ya ... ya ya Missy ... mari... datang... ...Missy...Anda adalah hal manis kecil yang lucu ... Yesss .... Hanya Dua masalah yang kecil ... ...Saya minta maaf dulu... ya?... Oke... begini... ahhhh... harganya kira2 agak sedikit... ...ya... ...agak mahal ya... maaf... dan... Saya sebenarnya hanya kehilangan 1 poin kecil ... Ah-haaa .... yess dan yesss ... Jadi ... Kamu tidak akan tahu kemana dia pergi?, ...lalu... ...Apakah anda tahu?

.... .... ....

Oh-oh ....'Pardon?' ... ... Apakah saya baru saja mendengar Anda berkata ... Anda "menyembunyikannya" dan .... di... ..di "bra" Anda? ....ooohhhh .... benarkah begitu? Apakah itu? ...Bisakah saya?... mencoba... mengeluarkan 1 poin saya... ...dari... ..dari...... .......

...dan... seterusnya.... ...sampai kau bosankan... ;D

:(

Favorite Music:

semua. iya!...

Club Music... Yeah! Yeah! Yeah! Boyzzz n Girlzzz!!! Welcome To The Clubbb! Let's Get This Party Started! Bang! Doof! Doof! Doof! ........ 8 jam lewat begitu.... ...... Everything else... and... Kerontjong... 'Waktu Potong Padi', 'Bengawan Solo', 'Jembatan Merah'. ... sampai menangis... sedih ingat jaman dolo.

Dress Style:

kasual. cukup cocok.

waaaaah! mana kos itu..... beta lupa cuci baju kos.

Humor:

unik tapi tenang. ...atau tidak terlalu tenang... :)

Hobbies & Interests:

membuat musik. bermain-main dengan sepeda. pemeliharaan akuarium yang ditanam dan tangki ikan. s*!s. dalam urutan yang sangat spesifik. ulang lagi.

Cultural Adaption:

tidak perlu. saya dianggap asing. selalu.

atau... begini...

Ooooh ... Lihat di sini ... ... Saya tidak tahu persis apa yang terjadi dengan Anda atau Enkau ..., tapi; .... Saya benar-benar tahu ... ...Bahwa saya belum melihat lampu "ungu" di set lampu lalu lintas di persimpangan jalan ... dalam budaya apa pun di dunia ini di sini. ...Apa artinya warna itu? ...Apakah Alien dari Luar Angkasa ... Hot dan Sexxxy? Cukup Jawaban Sederhana Saja Sudah Cukup: Ya ?, atau, Tidak ?,

Apa tepatnya; Apakah ini berarti 'ADAPT'? ...cobah ulang lagi...? ... Mengisi ulang ... ... HP Ponsel Pintar ... Baterai ... Dengan "Adaptor" USB ... Kemana perginya semua Budaya? ...ke: Baratnya? : D

Oh... ...Adu!, ...Adu!, ...Adu!.... ....SA-LO-ME...!! ...SATUUUU LO - BANG... ...RAmE!.. ...RAmE!

...ngk?

Romance:

habis dansa, pulang... tidur.

Personality:

unik .... tapi tenang saja...

My Perfect Match is:

dan juga sedang tidur. (sssshhhhhhhhh...... diam sekarang. apa yang perlu? ...apakah kamu mungkin lelah juga?)

CupidTags
Click on the CupidTag to view members who have tagged themselves with this word. To add one of these CupidTags to your own profile click on the '+'

Safety Tip - Do not send money to see someone on webcam

Some dishonest individuals may ask you to send them money or provide credit card details so you can see a webcam show or so you can see them on webcam. Do not send money or provide your credit card to anyone to see a webcam show. If you do you will not see your money again and probably wont see anyone on webcam. Report anyone who asks you for money by clicking the "Report Abuse" icon. Never send money to anyone who you meet online